Våre salgsbetingelser

Her kan du gjør deg kjent med salgsbetingelsene til Grim Bakeri og Konditori AS som gjelder når du handler i vår nettbutikk: www.grimbakeri.no

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Informasjon om selgeren:

Grim Bakeri og Konditori AS
Org. nr. 981 122 283

Adresse: Grim Torv 3, 4616 Kristiansand S.

Telefon: 469 38 000
E-post: post@grimbakeri.no

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Det tas forbehold om eventuelle prisjusteringer og skrivefeil.

Henting og betaling av kake

Du betale med Vipps ved bestilling. Beløpet trekkes ved bestilling ettersom det er ferskvarer. For å bestille via nettsiden må du være 18 år eller eldre. Ved bestilling kan du velg et hentested og hentetidspunkt.

Kunden er ansvarlig for å motta varene på avtalt hentetidspunkt og på valgt hentested. Kunden må undersøke varene ved mottak og sjekke om den er i samsvar med bestillingen. Varene blir lagret på hentestedet ut hentedagen og kastet neste dag om ikke noe annet blir avtalt. Om kunde ikke hente varene til avtalt hentetidspunkt vil man ikke kunne be om reklamasjon/refusjon. Om varene hentes senere enn avtalt hentetidspunkt så kan ikke Grim Bakeri og Konditori AS belastes for forringelse av kvalitet som resultat av sen henting.

Ordrebekreftelse

Ved bestilling via vår nettside skal du automatisk motta en ordrebekreftelse på e-post (prøv å sjekk etter e-posten i din søppelpost mappe hvis di ikke finne dette). Om du ikke mottar dette må du ta kontakt med oss på 469 38 000 eller på post@grimbakeri.no. Bestillingen må kontrolleres for evt. avvik og du må ta kontakt med oss om du finner noe som er feil.

Endring/avbestilling

Avbestilling eller endring av registrert bestilling må skje senest 2 virkedager før avtalt levering. Dersom bestillingen er for levering kortere enn 2 virkedager må det gis beskjed så snart som mulig, og senest innen en time fra bestillingen er sendt inn. Dette gjøres ved å ringe til 469 38 000.

Reklamasjon

Våre varer er ferskvarer og klager vedrørende kvalitet og levering må rapporteres så raskt som mulig. Grim Bakeri og Konditori AS vil deretter hjelpe deg med refusjon/reklamasjon på din bestilling.

Angrerett

Varer som forringes eller raskt går ut på dato. Det er ikke angrerett på varer som forringes eller raskt går ut på dato. Dette gjelder for varer som etter sin natur har begrenset holdbarhet, f.eks. ferske matvarer eller avskårne blomster. Unntaket fra angreretten gjelder selv om varen ennå ikke har begynt å forringes eller har gått ut på dato.

Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår omtalte rettsforhold hører inn under Kristiansand Tingrett som verneting.

Personvern

Grim Bakeri og Konditori AS gjør sitt ytterste for å beskytte din personlige informasjon og behandler alle personlig informasjon i samsvar med gjeldende lov. Vi samle bare de minste nødvendig informasjon som trenges for å gjennomføre din ordre.

Når du bestille varene opplyser du om navn, telefonnummer og e-postadresse. Om du laster opp bildevedlegg, er dette også knyttet til bestillingen din.

Navn, telefonnummer, e-postadresse og bildevedlegg er personopplysninger som slettes fra våre systemer 2 måneder etter ordredato.

Opphavsrettigheter til trykkmotiv, ansvarsbefrielse

Hvis klienten formidler et personlig motiv eller utøver en annen innflytelse på produktet (teksttilpasning), forsikrer kunden overfor Grim Bakeri og Konditori AS at teksten og motivet ikke blir krenket av tredjeparts rettigheter. I dette tilfellet blir brudd på opphavsrett, personlige rettigheter eller navnerettigheter kunden å laste. Videre forsikrer kunden at han gjennom individualisering av produktet ikke krenker rettighetene til andre tredjeparter.

Kunden unntar Grim Bakeri og Konditori AS fra alle fordringer og krav fremsatt på grunn av krenkelse av rettighetene til slike tredjeparter, for så vidt kunden må forsvare pliktbruddet. Kunden vil erstatte Grim Bakeri og Konditori AS sine oppstående forsvarskostnader og andre skader.